NYTT KJØKKEN ER BESTILT.

Hei! Oi - lenge siden jeg har blogget nå! Men her skjer det virkelig litt av hvert!! Vi har nemlig bestilt oss nytt kjøkken!! Vi gleder oss masse (hvertfall jeg)! Vi har bestilt oss kjøkken fra IKEA, det var der vi fant kjøkkenet begge falt for, kjøkkenet vi har bestilt er Voxtorp.. Det er helt hvitt med slette overflater. Det kommer til og bli kjempe bra.. Vi har da bestemt oss for og rive den ene veggen i stua, det vil bli MYE penere og mye lysere + at rommet vil føles mere åpent. Vi skal flytte spisestua der sofaen står nå, så flytter sofaen ned til peisen. Uansett dette kommer til og bli supert! Jeg klør i fingrene til og få begynne! Jeg skal virkelig ta dere med på denne oppussingen her, masse kommer til og skje fremover nå, så jeg skal ha kamera med som følge;) jeg tror også vi kommer til og forandre litt på stilen her i huset nå fremover, kjøkkenet vi har bestilt er jo ganske så enkelt og "stilfullt" i seg selv, så spør om ikke det blir byttet ut litt etter litt ang interiør ++ .. Tiden vil vise.

Etterpå idag når mannen er kommet hjem fra jobb, blir det en aldri så liten "hunde feiring" her hjemme, våres kjære "lille" Bobby fyller 3.år idag, det er klart det må til med en aldri så liten hundekake og masse kos. Ha en fin høstkveld videre.

Vi skrives.

Viktoria.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Viktoria Kneppen

Viktoria Kneppen

25, Eidsvoll

Små & Store hverdagsglimt. Oppussing av våres hus fra 88. Instagram: Villakjerkevegen. Kontakt: Viktoriakneppen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits